Tilbehør og tillægspriser – hvad er muligt?

Ovenlys

Nye ovenlys koster ca. 4-7.000,- for et ”almindeligt” vindue. Dertil kommer diverse tilvalg såsom inddækninger, solafskærming, lysninger med videre. Alt i alt skal man typiske regne med 8.000 – 12.000 for et nyt komplet ovenlysvindue alt inklusiv.

Kviste

hvis du skal have skiftet beklædning på sider og tag samt inddækninger, koster det typisk 15-20.000 kr. Hvis vinduet i kvisten også skal skiftes, skal du regne med 5.000 – 8.000 ekstra. Prisen for etablering af en helt ny kvist ligger typisk på 35.000 – 45.000 afhængig af størrelse og kvalitet.

Skorsten

ofte renoverer man skorstenen, når der alligevel er adgang til den. Typisk reparerer man fuger og skifter inddækningen. Det koster ca. 5.000,- kr. plus eventuelle omkostninger til maling. Er skorstenen mere end ca. 1 meter høj, skal der bygges stillads rundt om skorstenen. I så fald stiger udgiften med yderligere 7.500 – 15.000 afhængig af højde og omfanget af udbedringerne på skorstenen. Omkring 10-15 % af alle skorstene skal mures helt om, når taget skiftes.

Tagrender fra Plastmo

Her skal der være en kort beskrivende tekst

Efterisolering af tag

Ved enhver tagrenovering aktiveres krav fra Bygningsreglementet om efterisolering af din ejendom. Når du vælger at nyistandsætte dit tag, vil KN Byg derfor også tilbyde dig hjælpe til denne proces.

Efterisolering kommer med store fordele, idet det er en effektiv genvej til formindsket energiudslip samt lavere energiforbrug og er derfor i reglen en god forretning for dig.

Efterisolering udføres altid på baggrund af en rentabilitetsberegning, der sammenholder forhold mellem levetid med prisen på en efterisolering. Ud fra denne vurderes herfra, hvorvidt det kan svare sig at efterisolere netop din bolig i samme omgang, som vi udskifter dit tag.

Vælg din tagtype - og få et tilbud

Sadeltag

Sadeltag m. tilbygning

Vinkelhus m. sadeltag

Valmet tag

Valmet tag m. tilbygning

Pyramidetag

Pulttag

Vinkelhus m. pulttag

Få et tilbud på dit nye tag

Det er 100% uforpligtende at indhente et tilbud på nyt tag. KN Byg er en familievirksomhed, med mere end 100 års erfaring, i at hjælpe kunder frem til det rigtige valg af tag. Vores tagberegner er blot endnu et værktøj, som vil hjælpe dig frem til dit nye tag!
Har I spørgsmål eller er i tvivl, så kontakt os på 32 52 32 00 eller via vores kontakt formular på kontakt siden

Tagtyper hos Årets tømrer