De mest udbredte typer af tag i Danmark

Sadeltag
Sadeltag m. tilbygning
Vinkelhus m. sadeltag
Valmet tag
Valmet tag m. tilbygning
Pyramidetag
Pulttag
Vinkelhus m. pulttag

Tagformer og tagrenoveringer i København og omegn

Tagformen på dit hus har betydning for et nyt tag såvel som en tagrenovering. Her gør flere forhold sig gældende, som det er værd at overveje på forhånd.

Kend din tagform, før du vælger en løsning

Før du vælger en løsning for dit tag, er det først værd at gøre sig klart, hvilken type bygning din ejendom er. Der er nemlig forskel på processen for huse af 1 plan, 1 1/2-plan og etageejendomme, da tagarbejde på etageejendomme kræver stilladsarbejde. Dette spiller af gode grunde ind, når vi sørger for dit nye tag.

Hertil er det væsentligt at vide, hvilken form dit tag har, førhen du vælger en løsning. Det er her vores klare erfaring, at den rette løsning afhænger af tagtypen, og før vi påbegynder at lægge et nyt tag eller at udføre en tagrenovering for dig, ser vi derfor altid på dit nuværende tag.

Dette fokus giver os mulighed for at overveje 1) hvad der kan lade sig gøre og 2) hvad der æstetisk fungerer.

Tagdækkere i Storkøbenhavn og Nordsjælland

KN Byg A/S renoverer og lægger nye tage for kunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi har en bred kundekreds og dækker hele Sjælland, hvis opgaven er til det.

Typer af tagforme

Er du i tvivl om tagformen på din ejendom, er du altid velkommen til at tage kontakt til os, hvorefter vi vil vejlede dig. Dog er der som hovedregel 8 typer af tag i Danmark, som fremgår i modellerne på siden.

Tagformer kan for et overblik opdeles i variationer af de fire overtyper, men se figurerne ovenfor for eksempler med tilbygninger og vinkelhuse:

Vi udfører følgende typer af tagbelægning

Få et tilbud på dit nye tag

Det er 100% uforpligtende at indhente et tilbud på nyt tag.

familievirksomhed, med mere end 100 års erfaring, i at hjælpe kunder frem til det rigtige valg af tag. Vores tagberegner er blot endnu et værktøj, som vil hjælpe dig frem til dit nye tag!
Har I spørgsmål eller er i tvivl, så kontakt os på 32 52 32 00 eller via vores kontakt formular på kontakt siden